Friday, November 12, 2010

wishes!!!

ASSALAMUALAIKUM...

watpe 2?da mkn lom?da solat ke blom 2?ingt tau?wlau tggi mne pon pangkat kite...wlau pndai mne pon kte..jgn lpe nk sujud pada YANG MAHA PENCIPTA yg telah mminjam kn kite sume nie...em,...pnah tgk cite 'CINTA TIKAR SEJADAH?'ok...mne yg xpnah tgk..aku rekomen sgt tok korg tgk cte 2..best gler...cinta yg cumil +sweet sgt..dpt plak heroin nye is my sis..FIDA...n hero nye my bro FARID KAMIL..hehehe.cite 2 sgt best ok?sile r download n tgk pasnie..

  

eh3???pe yg ko mepek nie?sbnr nye nk ckp yg aku kagum dgn sifat dlm diri 'atok' dlm cte nie..die sgt saba..wlaupon kolam ikan die kne sabotaj..wlau pe pon yg org wat kt die..die cool je babe!hehehe..n tau pe yg die ckp ble org tye npe atok nie saba sgt????die kte...SUME YG KTE AD SKRG NIE CUME PINJAMAN DR ALLAH JE...DA ALLAH NK TRIK BLK REZEKI KITE NK WAT CMNE KN??peh,...mse nie aku aku trase babe!ye r korg renungkn blk ye?blh ke korg nk wat cmnie?sdg kn hp ilang pon kite xleh nk redha kn...nie kn plak klo periuk nasi kite kne tabur pasir kn?sbb 2 aku kte aku gler tabik kot.n skrg aku akn cbe tok perbaiki lg diri nie yg serba kekurangan... :)

ok...td kan aku kan..dok2 r kt dapo..nyebok2 kt mama yg tgh bz masak 2 r kn?pas2 aku pon wat r cendawan goreng tepung.....eh...sori3...da slh topik...hehehe...mse aku tgh dok cbuk2 kt dapo smbil lyan adik tomok ksygn aku nie......



tbe2 aku t'pk klo2 kite nie dpt 3 permintaan..ala yg mcm cte aladin 2?hehehe....khurafat ye?no lah...aku bkn srius ok?aku 
juz men2 je...ok..sbb mse 2 adlh mse kesengalan aku mlande..so..aku pon dok menung n pk.pe ye yg aku nk mntk kt jin nie?da r kedekut..ad ke die nk ksi 3 permintaan je?cbe jd cm cte fairly oodparents 2..always b by my side...blh aku mntk bnyk mne aku nk..siap leh msok dlm disneychannel g nnti mke aku sbb aku plak yg gnti kn si timmy 2..kn3?blh r korg yg dok rndu aku siang mlm 2tgk mke aku ari2 kt disney channel..hehehe..

ok.aku pon r pk pe ye yg aku nk mntk nie?aku rse klo dlm cte2 tv 2,...slalo nye org akn mntk:

1. nk jd kaye.

~aku pk ok gak an klo aku kye?blh r aku bli mini cooper karamel aku 2+banglo yg ad swimming pool+blh wat mcm2 kn?tp pas2 aku t'pk klo aku da kye aku tkot aku lpe dri plak t..kan ke ALLAH da sebut yg kaya 2 sbnr nye ujian yg pling susah tok hamba NYA?ok3..CANCEL!!!!!xnk jd kaya....~


2.nk jd pndai     

~wah ini suda bgos btol x?komfem r aku 4.0 ++++ tiap kli exam tol x?bkn stakat dekan je aku dpt..naib canselor tros....hehehe....tp kn.......tp kn.....aku pk blik...klo da aku nie pndai gler...msti org asik cri aku je..ish...xd privacy...gpon klo da aku pndai sgt kn.....xd saingan r babe..+ t xd org ske kt aku da...ye r..diorg akn rse rndah dri..tol x?so.cancel r lagi!!!hehehe..~


3. nk jd cntik     
~best nye.....aku r yg pling cntik ye kt dunia nie...hehehe....erra fazira pon klh tau?hehehe....tp kan aku pk blik..xbest r gak nk jd cntik nie...t rmai sgt yg keja...xtau plak r kn nk wat plihan yg mne?hehehe...ok...batal suda permintaan i2...~

penat aku pk2 lastly aku dpt jwpn nye...pe yg aku nk adlh SEDERHANA!yaaaaaaaa..........sbb nye klo da idop kte nie perfect je msti xbest kn?so jwpn nye aku cme nk jdi diri aku sdri...n jalani ari dgn cre aku sdri...btol x?wat pe nk wat p'mintaan tok jd dri org lain?bkn kah dri kite nie da cko bgos suda?hehe.sbb n ke'tidaksempurnaan' kte 2 r yg wat kn idop kte lbh b'makna n b'arga...n sbb 2 r Allah tron kan ujian pada hamba2 NYA...em.....akhir nya aku memilih tok jd an ordinary person yg ske kn ke'tidaksempurnaan'!!!!yes!!!!!aku xsempurna!!!!!!!ok da,,...jin botol...ko blh msok blk dlm btol ko 2..aku xnk permintaan pon...da3...g jauh3.....hehehe.....


cpt msok!!!!!!!!!!!!!!hehhee....


ok..klo korg dpt 3 permintaan 2...pe plak permintaan korg?????

assalamualaikum....




No comments:

x reti2 nk like ke????hehehe

There was an error in this gadget